Bouw en techniek


In de bouw wordt vaak gewerkt op basis van projecten. Er werken meerdere bedrijven aan eenzelfde project met aannemers en onderaannemers. Om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen is het essentieel projectleiders overzicht houden welke bedrijven er zijn ingehuurd en/of de mensen beschikken over o.a. een juist diploma, certificaat, rijbewijs en in het bezit zijn van een geldige VOG. 

In de huidige situatie zien we dat Victoria kan helpen om deze informatie snel een eenvoudig inzichtelijk te krijgen. Binnen een fractie van tijd kunnen we een screening portaal klaarzetten met daarin een overzicht van alle aannemers en de bijbehorende mensen die werken op het project. De projectleider kan via dit portaal de aannemers uitnodigen hun mensen te screenen binnen deze omgeving.

Zowel de projectleider als de aannemer behoudt overzicht van de doorlooptijd en kan zijn of haar mensen geautomatiseerd herinneren aan het afronden van de screening. Wanneer men onderling snel een bericht wil versturen indien er vragen zijn kan dit ook. Iedereen staat zo nauw met elkaar in verbinding en zo zal er op het gebied van screening geen vertraging worden opgelopen. 


Screening workflow automation

Kostenbesparing is in veel gevallen de belangrijkste driver voor de toename van technologie in de dienstverlening van bedrijven. Door het inzetten van de Victoria laat je als organisatie zien dat je datavalidatie en een snelle kandidaat ervaring belangrijk vindt.

 • High tech high touch

  Stel je voor dat je vanaf nu automatisch kandidaten kunt screenen met één druk op de knop zonder enige vorm van personal touch te verliezen. Victoria is powerful en eenvoudig in gebruik. Het automatiseert handmatige processen en biedt een breed scala aan slimme features.

  High tech high touch
 • White Label en API

  Onze geavanceerde software zorgt voor een digitale afhandeling en validatie van gegevens. Checks als VOG, ID of een diploma worden moeiteloos door de kandidaat uitgevoerd. Ook tussentijdse e-mail reminders en het herhalen van een screening kan vooraf worden ingesteld. Koppel onze White Label aan je huidige bedrijfssystemen om processen naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

  White Label en API
 • Super easy voor kandidaten

  Kandidaten weten met Victoria waar ze aan toe zijn. Ze worden bij elke stap duidelijk geïnformeerd en data ophalen en valideren is nog nooit zo makkelijk geweest.

  Super easy voor kandidaten
 • Tussentijdse statussen

  Wanneer een screening is gestart zijn alle tussentijdse statussen van kandidaten te volgen ten aanzien van de gevraagde checks. Een kandidaat nabellen en mailen is verleden tijd. Het live monitoring dashboard neemt alles voor je uit handen.

  Tussentijdse statussen
 • Screeningsrapportage

  Wanneer een kandidaat gestart is met een screening, genereert Victoria automatisch een screening rapportage. Deze rapportage toont aan dat je als organisatie datavalidatie en veiligheid hoog in het vaandel hebt staan en dit ook kunt aantonen op het moment van een audit.

  Screeningsrapportage
 • GPDR Compliance tool

  Wanneer je als organisatie screent heb je te maken met de verwerking van persoonsgegevens. Duidelijk moet zijn met welk doel de persoonsgegevens worden verwerkt en wat de juiste grondslag hierbij is. Victoria zorgt dat de kandidaat van elke stap op de hoogte wordt gesteld en waarom de gegevens worden verwerkt. Dit werkt professionaliteit verhogend binnen de organisatie en het is een hele zorg minder om dit te monitoren.

  GPDR Compliance tool

Checks binnen deze sector 

 •     Identiteit niveau 1: Machine readable zone authenticatie
 •     Identiteit niveau 2: Machine readable zone & CHIP authenticatie
 •     Right to work
 •     Verklaring omtrent het Gedrag
 •     KvK
 •     BHV
 •     VCA
 •     Rijbewijs
 •     Diploma’s
 •     IBAN-rekeningnummer

  Kom in contact met één van onze experts

  We nemen direct contact met je op

  Voornaam*

  Achternaam*

  Bedrijfsnaam*

  Zakelijk e-mailadres*

  Zakelijk telefoonnummer*

  Aantal personen screenen

  Bericht