Partners


Partnership met Irixs

Irixs ondersteunt klanten op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, Business Intelligence, AFAS Software én softwareontwikkeling. We automatiseren de volledige procesketen, helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. En met vestigingen in Enter, Vianen en Weert zijn we altijd dichtbij.

Ga je starten met AFAS Profit? Wil je het systeem of het organisatieproces verbeteren en anders inrichten? Of wil je meer rendement halen uit de software? AFAS Software biedt veel mogelijkheden. Waar ga je beginnen? Onze businessconsultants helpen je, geven advies over het werkproces en ondersteunen bij de inrichting en het gebruik van Profit. Samen verbeteren we het organisatieproces en automatiseren je bedrijfsprocessen. Of zorgen ervoor dat data uit verschillende systemen samengebracht worden in Power BI voor to-the-point rapportages.

Veel organisaties laten kansen liggen omdat zij niet weten hoe ze waarde uit hun data moeten halen. Data worden nog té vaak gebruikt om terug te kijken en te rapporteren over de afgelopen periode. Dit is tijdrovend en voegt weinig waarde toe. Een gemiste kans, want je kunt data ook gebruiken om vooruit te kijken: Welk potentieel binnen jouw organisatie blijft onbenut? Waar is winst te behalen in jouw processen? Waar liggen nieuwe kansen? Wil je datagedreven werken? Iris helpt je hierbij.

Je kunt bij Irixs terecht voor

  • Implementatie en optimalisatie van AFAS Profit
  • Business Consultancy
  • Organisatieontwikkeling
  • Management rapportage (business intelligence)
  • Ondersteuning voor salarisverwerking, functioneel beheer en support
  • Systeemintegratie
  • AFAS-koppelingenPartnership met HeadFirst Group

HeadFirst verbindt sinds 1995 zelfstandig professionals (zp’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers. Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals bieden hun expertise via ons aan bij opdrachtgevers. En opdrachtgevers huren alle aanwezige kennis uit dit onafhankelijke kennisnetwerk via ons in. Ons uitgangspunt: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek voor de juiste periode.

In een spannende ontwikkeling werken wij bij Victoria ID nauw samen met de HeadFirst Group om het screeningsproces te revolutioneren. Onze gezamenlijke inspanning is gericht op het creëren van een situatie waarbij het gehele screeningsproces wordt geautomatiseerd. Deze samenwerking betekent een aanzienlijke sprong voorwaarts in efficiëntie en nauwkeurigheid, en zet nieuwe normen in de industrie.

Door de kracht van geavanceerde technologie en onze gecombineerde expertise te benutten, streven we ernaar het screeningsproces te stroomlijnen, waardoor het sneller, betrouwbaarder en minder arbeidsintensief wordt. Deze automatisering zal niet alleen de snelheid waarmee screenings worden uitgevoerd verbeteren, maar ook de kans op menselijke fouten aanzienlijk verminderen, wat zorgt voor een hoger niveau van consistentie en naleving.

Onze samenwerking met de HeadFirst Group is een bewijs van onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van screeningsoplossingen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking opmerkelijke voordelen zal opleveren voor onze klanten, en de manier waarop screenings worden uitgevoerd zal transformeren, waarmee een nieuwe maatstaf voor de industrie wordt gezet.Partnership met Company Info

Hoe meer je weet over bedrijven, hoe beter. Simpel. Daarom doet Company.info er álles aan om alle relevante data over bedrijven voor je samen te brengen, te structureren en toepasbaar te maken op basis van slimme technologie. Company.info helpt op die manier klanten innovatiever en succesvoller te zijn.


Van data naar voorspellende klantinzichten. Company Info transformeert data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie, met diepe inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Op basis hiervan informeren we professionals proactief en tijdig over groeikansen en bedrijfsrisico’s bij klanten. Company.info maakt organisaties hierdoor slimmer en meer datagedreven.