Over onsVictoria ID helpt organisaties binnen iedere branche en elke omvang om hun potentieel ten volle te benutten. Met een voorliefde voor het ontwikkelen van software en het versnellen van bedrijfsprocessen, zijn we op altijd op zoek naar een innovatieve manier om screenen eenvoudig en efficiënt te maken. Na breed marktonderzoek ontdekten we al snel dat er vele onnodige repeterende handmatige handelingen verricht werden. Door te sparren met onze klanten en goed te luisteren kwamen we tot een oplossing, waarbij we deze stappen binnen het screeningsproces volledig kunnen elimineren. 

Na een intensieve testperiode zijn we geslaagd in de ultieme oplossing, waarbij we zowel kleine tot midden en grote bedrijven uitstekend kunnen bedienen. De kandidaat weet door het inzetten van onze software exact waar hij of zij aan toe is en met welk doel de gegevens gevalideerd worden. Wanneer er vragen zijn is er altijd een direct en vast aanspreekpunt beschikbaar.


Geen tussenpartij 

We willen de beste service leveren aan onze klanten. Om deze kwaliteit te garanderen ontwikkelen wij onze eigen software. De uitdaging hierbij is digitalisering van processen en ultiem persoonlijk contact. Victoria ID ontwikkelt high tech aangevuld met de high touch op de juiste momenten. Van ontwikkeling tot verkoop maken wij geen gebruik van onnodige extra partijen, zo kunnen we snel schakelen en de nieuwste technieken leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Onze screening software valideert de gegevens van de kandidaat en genereert realtime een screening rapportage. De opdrachtgever kan tussentijds alle statussen volgen en de rapportage beoordelen. 


Blijven verbeteren

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van screenen ontwikkelen wij continu de allernieuwste technologieën in house voor verschillende sectoren. Wij beloven niets wat we niet kunnen en onze openheid richting klanten en hun feedback, maakt dat we samen tot de beste screening software komen. Zo behouden we feeling met onze klanten en bouwen we aan langdurige en duurzame samenwerkingen. 


Onze toekomst

We werken hard om specialist op het gebied van screenen te blijven. Onze volgende stappen zijn gericht op het uitbreiden van het aantal checks, sterke features en het internationaal uitrollen van onze dienst. Onze kernwaarden service, kwaliteit, direct en open zijn verweven in alles wat we doen. 


Voor de laagste prijs

Wij leveren kwaliteit en willen tegelijkertijd dat onze software voor iedereen beschikbaar is. Screenen is in alle sectoren, groot of klein, belangrijk om risico’s te beperken. 


Een kijkje nemen bij ons op kantoor?

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam op Bickerseiland te Amsterdam.
Je bent van harte welkom om kennis te maken!