Over ons


Onze USP: Snelheid en Kwaliteit in Alles Wat We Doen

Bij Victoria ID vormt onze unieke verkooppropositie (USP) de kern van wie we zijn. We zijn gepassioneerd over het leveren van snelheid en kwaliteit in alles wat we ondernemen.

Snelheid: We begrijpen de waarde van tijd in de moderne zakenwereld. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van snelle resultaten zonder in te leveren op nauwkeurigheid. Onze efficiënte processen zorgen ervoor dat je nooit hoeft te wachten op de informatie die je nodig hebt.

Kwaliteit: We geloven dat kwaliteit een niet-onderhandelbare waarde is. Onze diepgaande validatie- en screeningsmethoden zijn ontworpen om de hoogste normen te handhaven. We streven ernaar om betrouwbare, waterdichte resultaten te leveren die je met vertrouwen kunt gebruiken.

Onze USP is de drijvende kracht achter al onze inspanningen. Het stelt ons in staat om consistent uit te blinken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bij Victoria ID is snelheid en kwaliteit in alles wat we doen geen doel, het is onze belofte aan jou.

Bij Victoria ID begrijpen we de uitdagingen van het moderne HR-landschap en de noodzaak van grondige screening in de financiële sector. Daarom hebben we een geavanceerde screeningsoftware ontwikkeld die zowel pre-employment checks als KYC (Know Your Customer) validaties aanbiedt, waardoor het leven van HR-professionals en financiële instellingen over de hele wereld eenvoudiger wordt.

Waarom kiezen voor Victoria ID?

  • Gegarandeerde Validaties: Onze software biedt betrouwbare en accurate validaties voor zowel pre-employment als KYC-processen, zodat u altijd op de resultaten kunt vertrouwen.
  • Schaalbaarheid & Internationaal: Ongeacht de grootte van uw organisatie of waar u zich bevindt, onze software is ontworpen om te schalen en internationaal te werken.
  • Snelheid door Automatisering: Verkort de tijd die nodig is voor het uitvoeren van pre-employment en KYC checks drastisch met onze geautomatiseerde processen.
  • Kostenefficiëntie: Met de laagste tarieven in Nederland op het gebied van screening, bieden we tot 90% procesefficiëntie en aanzienlijke kostenbesparingen.
  • ISO27001 Certificering: Uw gegevens zijn veilig bij ons, ondersteund door onze ISO27001-certificering.
  • Flexibiliteit & Innovatie: Dankzij onze in-house softwareontwikkeling en unieke NFC ID-check op smartphones, blijven we voorop lopen in de branche. We voegen voortdurend nieuwe en gewenste controles toe aan ons platform.
  • Integratiemogelijkheden: Onze software kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande ATS of ERP-systemen.
  • White Label Opties: Pas onze software aan uw merkidentiteit aan, inclusief teksten en talen.

Kansen voor HR-Managers

De automatisering en efficiëntie van Victoria ID’s screeningsoftware betekent niet alleen kostenbesparingen, maar ook een waardevolle tijdsbesparing voor HR-managers. Met de routinematige en tijdrovende taken van het screenen van kandidaten en het uitvoeren van KYC checks geautomatiseerd, hebben professionals nu de vrijheid en tijd om zich te concentreren op strategische initiatieven en andere cruciale aspecten van hun rol. Dit biedt een unieke kans om de waarde en impact binnen de organisatie te vergroten.

Onze Ambitie

Binnen twee jaar streeft Victoria ID ernaar het grootste checkplatform van Nederland te worden, waar checks op het gebied van pre-employment en KYC (Know Your Customer) worden aangeboden. We werken hard om specialist op het gebied van screenen te blijven. Onze volgende stappen zijn gericht op het uitbreiden van het aantal checks, sterke features en het internationaal uitrollen van onze dienst. Onze kernwaarden service, kwaliteit, direct en open zijn verweven in alles wat we doen. 

Onze Focus

Victoria ID richt zich op internationale bedrijven die te maken hebben met volumineuze screening. We maken een impact binnen hun huidige HR- en screeningprocessen door deze volledig te automatiseren. We willen de beste service leveren aan onze klanten. Om deze kwaliteit te garanderen ontwikkelen wij onze eigen software. De uitdaging hierbij is digitalisering van processen en ultiem persoonlijk contact. Victoria ID ontwikkelt high tech aangevuld met de high touch op de juiste momenten. Van ontwikkeling tot verkoop maken wij geen gebruik van onnodige extra partijen, zo kunnen we snel schakelen en de nieuwste technieken leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Onze screening software valideert de gegevens van de kandidaat en genereert realtime een screening rapportage. De opdrachtgever kan tussentijds alle statussen volgen en de rapportage beoordelen. 

Blijven verbeteren

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van screenen ontwikkelen wij continu de allernieuwste technologieën in house voor verschillende sectoren. Wij beloven niets wat we niet kunnen en onze openheid richting klanten en hun feedback, maakt dat we samen tot de beste screening software komen. Zo behouden we feeling met onze klanten en bouwen we aan langdurige en duurzame samenwerkingen. 

Laagste tarieven

Wij leveren kwaliteit en willen tegelijkertijd dat onze software voor iedereen beschikbaar is. Screenen is in alle sectoren, groot of klein, belangrijk om risico’s te beperken.


HQ Victoria ID

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam op Bickerseiland te Amsterdam.
You are always welcome!